chef syafiqah





hai pembaca ,


nk tunjuk satu potret , tadaa !




chef syafiqah *my sister 


kau da pndai masak da kak ? kau da knal lum mne satu priuk , mne satu blange ? ape beza potato dgn bawang ? kau da tau lum bwng ade brape warne ? haha. pintar masak da kau skrg en ? aku je yg tpinge pinge  nk msak cmne. goreng nuget aym ponn kne bce instruction bnyak bnyak kali. utk buat air liur meleleh lagi laju plus pntas , tgok ni pulak .





chocolate tart


apple pie


aku pnggil bnde nie tampura *bkn name sbnar





act , sume food ni akak aku yg buat dgn group die kat FIM. jgn mandai mandai pulak kate aku buat. aku pakar makan je. eh kak , blik cepat cepat la. isik perut aku dgn mnde mnde ni esp choc tart ngan apple pie tuh. aku nak tuhh ! 




kongsi

hye malam ,

hari ni nak share satu video yg sngat CUTE . serious aku tak tipu ! act , video ni da lame kot dlm fb. tapi baru ni aku msuk dlm blog.  budak kiut dlm video ni anak cousin aku. he was superb cute u know ? tgok la die dance dlm vid ni. sumpah comel :) auw auw. miss his face. da lame da x jumpe kan ? bile blik mlysia nnti , nnti nak peluk peluk, bley ? btw, enjoyy this video



video 

haikal♥ ♥